Albäckens förskola ligger mitt i Åby, en ort norr om Norrköpingstätort och ingår i Kvillingespåret. Vi har fokus på språk, matematik, no/teknik, barns delaktighet och inflytande. Genom att vi på ett medvetet sätt arbetar med leken stimulerar vi barnens språkliga och matematiska utveckling. Närheten till skogen och en stor gård inbjuder till mycket utevistelse och lek.

tisdag 17 oktober 2017

Spindeln v 42

Idag har vi varit i skogen. Det var lite annorlunda när vi kom dit. Det hängde glitter på buskarna, som någon slags ledtråd. 

När vi följde glittret kom vi fram till en portal.När vi kröp genom porten kom vi in i en magisk värld där vi kunde höra träden och pinnarna prata. Det var svårt att höra vad träden sa men med lite träning kan vi nog lära oss att lyssna på träden. Irene var i alla fall jätteduktig på att höra vad träden sa. Vi var duktiga på att lyssna även om vi inte riktigt förstod vad träden pratade om


Några pinnar letade vi upp som fick följa med hem till förskolan. Sedan tränade vi våra ben genom att springa och klättra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar