Albäckens förskola ligger mitt i Åby, en ort norr om Norrköpingstätort och ingår i Kvillingespåret. Vi har fokus på språk, matematik, no/teknik, barns delaktighet och inflytande. Genom att vi på ett medvetet sätt arbetar med leken stimulerar vi barnens språkliga och matematiska utveckling. Närheten till skogen och en stor gård inbjuder till mycket utevistelse och lek.

fredag 21 september 2018

Tillsammans blir det vi!

På föräldramötet började ni föräldrar att skapa ett träd. Ett träd som skulle bli vårt gemensamma och ge oss en vi-känsla. Barnen tycker att det är spännande att deras mammor och pappor har varit med och skapat trädet.Vi fortsatte arbetet med att färglägga stammen. Den här gången använde vi stöpplare och "tryckte"  med brun färg.
Vi har också använd våra händer och grön färg för att göra mer på trädets krona. Det här arbetet kommer vi att fortsätta med men så snart det är färdigt kommer det att pryda väggen.

Vi fortsätter att skapa fina höstlövsteckningar med torrpastell i färgerna gul, röd och orange. 


Löven intresserar barnen, liksom deras färger och former så det kommer vi att fortsätta med ett tag! Motsatser som liten och stor samt tungt och lätt pratar vi också om!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar